Zašto smo drugačiji

Integrirani pristup

Mi smo specijalisti za turizam i primarno smo fokusirani na razvoj upravo u tom sektoru. Članovi našeg tima su stručnjaci za sve faze u procesu razvoja turizma, od izvođenja procjena destinacije i razvoja poduzeća do turističkog marketinga i prodaje, te mogu pružiti end-to-end rješenja koja donose značajne i mjerljive rezultate.

Dugotrajna posvećenost

Naš integrirani pristup je usmjeren prema kontaktima s putničkim agencijama, društvenim mrežama, a prodajni kanali kojima upravljamo nastavit će dovoditi klijente i prihode u odredišta i zajednice još dugo nakon završetka projekta.

Neprestane inovacije

Napredak u tehnologiji, komunikaciji, transportu i društvenim mrežama svakim danom mijenjaju turističku industriju i putovanja. Ključ za ostvarenje koristi turizma za društvo, okoliš i ekonomiju je učinkovit marketing za sve raznovrsniju ponudu turizma na globalnoj razini. Kontinuirano pratimo te promjene i stvaramo nove alate, platforme i aplikacije koje pružaju opipljive koristi destinacijama i zajednicama na području našeg rada.

Snažno partnerstvo

SPOT ima odnose s velikim brojem organizacija u turističkom sektoru, iz javnog, privatnog i neprofitnog sektora koji nam pomažu u našem daljnjem razvoju te postizanju boljih rezultata u održivom razvoju turizma. Neka od tih partnerstva uključuju